Gastenboek

02-08-18
Dag Gertie en Wil Voorter, Wij hebben een midweek in uw práchtige villa mogen doorbrengen! Súper! Wát een práchtig huis! Wát een mooie omgeving! Wij waren er met drie generaties: voor ieder van ons héérlijke dagen! Dank u wel en misschien tot ziens! Janneke Brons-van Groningen, kinderen en kleinkinderen.
17-02-18
Na een fantastisch verblijf in EifelVillas van 9/2/18 t/m 16/2/18 met 16 (!) personen, chapeau, Het heeft aan niets ontbroken en de inrichting is super. Echter aanrader. Familie Keulen
16-01-17
Wij hebben, met ons gezin van totaal 8 personen, in de 2e week van januari 2017 genoten van het heerlijk Kylltalerhof, een mooie villa, van alle gemakken voorzien. We hebben er elke dag zelf gekookt in de prachtige keuken, heerlijk gegeten aan de lange eettafel en vooral ook dagelijks enkele uren in de whirlpool (in de sneeuw!) doorgebracht. Het huis is heerlijk, rustig gelegen, goed ingedeeld voor meerdere gezinnen, voorzien van alle gebruiksgemakken en beschikt over prima bedden. Het huis verkeert in een goede staat, is mooi onderhouden, schoon aangetroffen en ruim van opzet. Kortom, dit is voor ons een plek om terug te komen. Dank, familie Voorter!
01-09-16
Super villa! Alle benodigdheden zijn aanwezig zoals veel service, zitruimte, entertainment en badkamers. De bioscoop/spellen kamer is super en vooral de jacuzzi verdient pluspunten. Alles zag er netjes uit en was goed schoon. Locatie is ook prima, 15min naar Bitburg, Bakker/supermarkt op een paar minuten rijden over een gave weg.
14-06-16
Beste familie Voorter, Wij hebben in de week van 4-12 t/m 11-12 in het Kylltaler Hof mogen verblijven. Dit was voor ons een speciale vakantie. Onze (schoon)vader en opa is ongeneeslijk ziek en hij wilde graag nog met ons op vakantie in het Eifel gebied. Bij zoeken op internet kwamen wij jullie huis tegen. En dat sprak ons gelijk aan. Het is echt allemaal zoals op de site staat. Het huis is echt geweldig!! Alles is in het huis aanwezig. Wij zijn welkom geheten met flessen gluhwein, opgemaakte bedden echt alles was tot in de puntjes verzorgt! En op verzoek was het huis ook al in kerstsfeer gebracht. Echt superleuk gedaan! De kinderen hebben zich prima in huis kunnen vermaken, de bioscoop, pool- en voetbaltafel zijn veelvuldig gebruikt, maar het meest in trek was toch wel de whirlpool. Daar hebben we met de hele familie dankbaar gebruik van gemaakt. Wij hebben een onvergetelijke week gehad en zijn mede door Kylltaler Hof een mooie herinnering rijker! Dankjulliewel! Hartelijk groet, Fam. Manders
24-04-16
beste familie Voorter afgelopen week 18-4 t/m22-4 2016 hebben wij een heerlijk verblijf in Eifel Vilas gehad. Ik ga al een jaar of 8 met mijn zwagers en schoonzussen een midweek weg en deze keer hadden wij het oog laten vallen op deze lokatie. toen wij binnen kwamen waren wij allemaal onder de indruk van de luxe en netheid van deze woning. ik kan wel zeggen namens de hele groep de lokatie was geweldig alles was top van de bioscoop tot en met de jacuzzi. zelfs het weer was fantastisch we komen zeker nog een keer terug. bedankt namens mijn schoonzussen en zwagers. Wim Verhoeven
19-04-16
Geweldig huis, mooi verbouwd met oog voor detail. Voorzien van alle gemakken. Wij hebben echt genoten van een (extra) lang weekend in het Kylltaler hof!
30-03-16
Wat hebben we genoten van jullie prachtige huis! Wat een ontzettend gastvrij welkom met opgemaakte bedden en lekkere flessen wijn. We zijn met de familie al in veel huizen geweest maar nog nooit hebben we zo'n mooi, prachtig afgewerkt en compleet huis gehad. De "speelkamer" en de Jacuzzi waren een groot succes! Onze complimenten en dank. Ook nog onze dank aan de beheerder, wat een leuke aardige en vriendelijke man. We hopen in de toekomst de villa nog een keer te bezoeken.
29-02-16
We hebben in het laatste weekend van onze carnavals vakantie heerlijk genoten van dit fantastische verblijf! Met 14 man was het huis ruim genoeg. De kinderen hebben zich perfect vermaakt in de recreatieruimte. De pizzeria in het dorp was ook goed!Genoeg te zien en te doen in de omgeving een echte aanrader!!
13-02-16
Wij hebben een schitterend weekend gehad in de Kylltaler Hof Er ontbrak ons in jullie huis aan niks.

Pagina's